Je tu konec grilovací sezóny 2016!

Vážení milovníci grilování, grilovací sezóna 2016 se nám pomalu ale jistě blíží ke konci. Venku se již s podzimem ochladilo a dlouhé letní večery jsou na několik měsíců zase pryč. Grilovat však můžete klidně i v zimě, obzvlášť s plynovými či elektrickými grily Weber to půjde bez problémů.

Hlavní informací pro Vás v této chvíli však je, že nyní je nejlepší čas ke koupi grilu Weber či příslušenství této značky. S koncem grilovací sezóny 2016 brzy začne grilovací sezóna 2017. S ní přinese Weber nové produkty, avšak i nové ceny. Z našich mnohaletých zkušeností již víme, že ceny u produktů Weber každoročně rostou. U některých produktů pouze zanedbatelně, u některých to může být až o 10 %.

Samy již v této chvíli nemůžeme objednávat zboží ze sezóny 2016 a z toho důvodu nyní doprodáváme zásoby. Čím dříve u nás nakoupíte, tím máte větší šanci, že na Vás ještě nižší ceny vyjdou. Po vyprodání zásob nám nezbyde než zavést nové ceny pro sezónu 2017.

Neváhejte tedy a prohlédněte si náš sortiment Weber na našich internetových stránkách topgrily.cz nebo nás přijďte navštívit na naši Weber World prodejnu na kraji Brna v Troubsku.

Těšíme se na Vás, ať už nyní, nebo v grilovací sezóně 2017!