Vítejte v grilovací sezóně 2017!

Venku se již otepluje a my tak konečně můžeme zahájit grilovací sezónu roku 2017! A Weber pro ni připravil mnoho novinek, pojďte se na ně s námi podívat! 

Topgrily pro Vás již mají všechny novinky pro grilovací sezónu 2017 naskladněny v Brně. A že jich je hodně! Bezpochyby největší novinkou letošního roku jsou revoluční plynové grily Weber Genesis II. Tyto grily přináší tolik nových funkcí, že určitě vyžadují vlastní samostatný článek. Tyto plynové grily nabízí celý nový systém grilování GS4, nové zdokonalené hořáky, zabudovaný Elevations Tiered Cooking System, socket připravený pro modul termosondy iGrill a mnoho, mnoho dalšího. Všechny informace najdete na tomto odkaze.

Velkou novinku si však Weber připravil i u grilů na dřevěné uhlí. A sice praktický kotlový gril Weber Kettle Plus. Dodnes bylo možné využívat různorodé GBS příslušenství Weber pouze ke grilům o průměru grilovacího roštu 57 cm. Od této chvíle si však tyto komponenty můžete dopřát i na speciálně uzpůsobeném grilu Weber Kettle Plus o velikosti 47 cm.

Weber letos samozřejmě nezapomněl ani na novinky mezi příslušenstvím. Zde je nejvýznamnějším novým zástupcem jistě Weber iGrill. Jedná se o speciální termosondy, které můžete propojit se svým chytrým telefonem a také aplikací od Webera, kterou můžete zdarma stáhnout na iPhone i Android. 
 
Například tak na mobilu uvidíte, jaká je aktuální teplota Vašeho masa nebo Vám zazvoní budík, až bude maso doděláno, jak si představuje. Grilování tak nikdy nebylo jednodušší. Díky teploměrům iGrill můžete mít jistotu, že Vaše pokrmy vždy připravíte bezchybně.

Z dalšího nového příslušenství ke grilům Weber stojí za zmínku třeba profesionální steaková sada příborů Weber z ušlechtilé oceli, přídavný postranní stolek ke kotlovým grilům Weber, speciální Sear Grate rošt pro Genesis II, ke kterým je samozřejmě nově uzpůsobeno i veškeré dosavadní standardní příslušenství jako ochranné obaly či otáčecí špízy. Weber nově dodává také praktické vybavení kuchyně zahrnující naběračky, lžíce, obracečky, nádoby na olej, na marinádu a mnoho dalšího. Závěrem lze zmínit ještě například velký koš na zeleninu Weber Deluxe, který také nově naleznete v naší nabídce.

Všechny nové produkty Weber, grily i příslušenství, najdete přehledně shrnuty na tomto odkaze.

Pojďte s námi konečně zahájit grilovací sezónu 2017! Skvělou inspiraci pro nové zážitky při grilování můžete najít i mezi novinkami Weber pro letošní rok! Do nové sezóny Vám přejeme krásné chvíle strávené při grilování s Vašimi nejbližšími a mnoho gurmánských zážitků s Weberem,

tým Topgrily