Weber na burgerfestu 2016

Weber se o víkendu 10.-11. září 2016 zúčastnil akce Burgerfest na výstavišti v pražských Holešovicích. Na této akci jste měli možnost navštívit velký stan Webera a prohlídnout si naše nejnovější produkty nebo také ochutnat burgery od mistrů grilu - šéfkuchařů Webera.

Akce se zúčastnilo asi 40 restaurací z celé České republiky i Slovenska. Každá měla na výstavišti svůj stánek, ve kterém připravovala své burgerové speciality. Jedná se o největší burgerový festival ve střední Evropě a Weber tak na něm samozřejmě nemohl chybět.

Návštěvníci hlasovali pro nejlepší v republice a vítězná restaurace poté obdržela dárek právě od Webera v podobě luxusního grilu, takže budou moct své pochoutky připravovat na těch nejlepších zařízeních. Ať už milujete jakékoliv burgery, na burgerfestu si svého oblíbence najde úplně každý. Tým Topgrily se události účastnil samozřejmě také, takže Vám i nyní můžeme představit nejnovější trendy ze světa grilování.

A pokud jste letošní burgerfest v Praze prošvihli, tak nezoufejte, na konci září se bude další burgfest konat tentokrát v Brně. O víkendu 30. září - 1. října se centrem světa burgerů stane právě Brno a Topgrily nebudou chybět ani na této události.