Oficiální prodejce WeberKompletní sortiment Weber máme na našem skladě v Česku i naší kamenné prodejněPřednosti značky Weber
Maso na gril
Hovězí Rib Eye (vysoký roštěnec), Argentina, Grass fed
Na objednávku (obvykle do 5 dnů u Vás)
799 Kč
Hovězí flank, Uruguay
Na objednávku (obvykle do 5 dnů u Vás)
699 Kč
Hovězí flank, Namibia
Na objednávku (obvykle do 5 dnů u Vás)
549 Kč
Hovězí Picanha, Uruguay
Na objednávku (obvykle do 5 dnů u Vás)
869 Kč
Wagyu flank Steak, Austrálie
Na objednávku (obvykle do 5 dnů u Vás)
1 699 Kč
Tulip slanina, plátky, 1 kg
na dotaz
349 Kč
Kuřecí křídla Sous Vide - pikantní 1 kg
na dotaz
129 Kč
Kuřecí křídla Sous Vide - bylinková 1 kg
na dotaz
129 Kč
Vepřové koleno s kostí, Sous Vide, 750 g
na dotaz
139 Kč
Vepřová Žebra Sous Vide marinovaná, 500 g
na dotaz
149 Kč
Konfitované jehněčí kolínko, 500 g
na dotaz
329 Kč
Maso na gril
Grilování začíná a končí u masa. Ano, v dnešní době veganských pokrmů se na grilu dají udělat všelijaké dobroty, není ale nad to si občas dopřát kvalitní vyzrálý steak, chutnou grilovací klobásu nebo lahodný burger.
Maso u nás na prodejně najdete vakuované a připravené k okamžitému grilování. Hovězí steaky jsou vyzrálé suchým i mokrým zráním, dle původu, minimálně 21 dnů. Kvůli čerstvosti masa bohužel nelze zakoupit online, ale můžete si maso zamluvit dopředu, a tak mít jistotu, že na Vás na prodejně počká.
Maso u nás na prodejně najdete vakuované a připravené k okamžitému grilování. Hovězí steaky jsou vyzrálé suchým i mokrým zráním, dle původu, minimálně 21 dnů. Kvůli čerstvosti masa bohužel nelze zakoupit online, ale můžete si maso zamluvit dopředu, a tak mít jistotu, že na Vás na prodejně počká.