Hovězí Picanha, Uruguay, grain fed
Hovězí Picanha, Uruguay, grain fed
Potřebujete poradit? Jsme tu pro Vás!
Oficiální prodejce Weber

Hovězí Picanha, Uruguay, grain fed
Hovězí Picanha, jak je označována v Jižní Americe (název původem z Brazílie), je květová špička se silným tukovým krytím. Díky tomuto silnému krytí tukem je maso unikátní, vytvoří při grilování křupavou krustu a získává i silnou hovězí chuť. Jelikož se navíc jedná o vysoce kvalitní maso, je krásné křehké.
Jedná o luxusní maso dovážené z Jižní Ameriky a jde tak víceméně o to vůbec nejlepší maso, které si na gril můžete dát. Uruguay je stát, kde většinu území zabírají pastviny. Dostatek slunce, vody a čerstvého vzduchu tvoří perfektní kombinaci pro chov býků a krav. Maso z této země je tak prémiové kvality.
Náš doporučený způsob přípravy - picanhu u nás děláme především vcelku a teprve nakonec ji filírujeme na plátky, zde můžete kouknout na náš recept. Možností přípravy je ale samozřejmě více :)
Maso se snažíme držet na prodejně neustále skladem, ale nebývá to úplně 100% pravidlo. Proto pokud chcete mít jistotu, že na Vás maso u nás na prodejně bude čekat, doporučujeme si ho objednat alespoň 4 pracovní dny předem. Maso na eshopu je určené pouze k osobnímu odběru na prodejně, nelze jej bohužel posílat s doručením na adresu.
Zde uvedená cena je za 1 kg masa, přičemž jedno balení obvykle obsahuje přibližně 1,5 kg. Konečná cena se tak odvíjí od skutečné hmotnosti konkrétního balení.
Toto zboží bohužel nelze odeslat přepravcem, je nutné si ho vyzvednout přímo na naší prodejně.
Skladujte při teplotě ideálně od 0 do +2 °C, po kratší dobu (pár dnů) může být i v lednici do +4 °C. Pouze při teplotě těsně nad 0 °C si vakuované hovězí maso mokrého zrání může udržet několikaměsíční trvanlivost deklarovanou producentem.
Původ: Uruguay
Zrání: Mokré, minimálně 21 dnů
Foto je pouze ilustrativní. Každý kus se drobně liší podle plemene, pohlaví i stáří zvířete a je jedinečný.