Hovězí Rib Eye (vysoký roštěnec), Argentina, Grass fed
Hovězí Rib Eye (vysoký roštěnec), Argentina, Grass fed
Potřebujete poradit? Jsme tu pro Vás!
Oficiální prodejce Weber

Hovězí Rib Eye (vysoký roštěnec), Argentina, Grass fed
Hovězí steak z vysokého roštěnce je jeden z oblíbených řezů masa na steaky. Vysoký roštěnec, nazývaný také Rib Eye, bývá označován za ten vůbec nejšťavnatější a nejoblíbenější hovězí steak, který je charakteristický svým jemným mramorováním a tukovým okem uprostřed. V tomto případě se jedná o luxusní maso dovážené z Jižní Ameriky a jde tak víceméně o to vůbec nejlepší maso, které si na gril můžete dát.
Tento produkt u nás běžně nedržíme skladem, obvykle je ale dodání k nám možné během 2-3 pracovních dnů. Zákazníky při objednání tohoto produktu obvykle prosíme o platbu převodem předem, poté objednáváme obratem u dodavatele. Pokud chcete mít jistotu, že na Vás maso u nás na prodejně bude čekat, doporučujeme si ho objednat alespoň 4 pracovní dny předem. Maso na eshopu je určené pouze k osobnímu odběru na prodejně, nelze jej bohužel posílat s doručením na adresu.
Zde uvedená cena je za 1 kg masa, přičemž jedno balení obvykle obsahuje přibližně 2,5 až 3 kg. Konečná cena se tak odvíjí od skutečné hmotnosti konkrétního balení. Menší balení zde není možné.
Toto zboží bohužel nelze odeslat přepravcem, je nutné si ho vyzvednout přímo na naší prodejně.
Skladujte při teplotě ideálně od 0 do +2 °C, po kratší dobu (pár dnů) může být i v lednici do +4 °C. Pouze při teplotě těsně nad 0 °C si vakuované hovězí maso mokrého zrání může udržet několikaměsíční trvanlivost deklarovanou producentem.
Původ: Argentina
Zrání: Mokré, minimálně 21 dnů
Foto je pouze ilustrativní. Každý kus se drobně liší podle plemene, pohlaví i stáří zvířete a je jedinečný.