Hovězí Rib Eye (vysoký roštěnec), Argentina, Grass fed
Hovězí Rib Eye (vysoký roštěnec), Argentina, Grass fed
Potřebujete poradit? Jsme tu pro Vás!
Oficiální prodejce Weber
![Oficiální prodejce Weber](/templates/img/sellers/weber.png)
Hovězí Rib Eye (vysoký roštěnec), Argentina, Grass fed
Hovězí steak z vysokého roštěnce je jeden z oblíbených řezů masa na steaky. Vysoký roštěnec, nazývaný také Rib Eye, bývá označován za ten vůbec nejšťavnatější a nejoblíbenější hovězí steak, který je charakteristický svým jemným mramorováním a tukovým okem uprostřed. V tomto případě se jedná o luxusní maso dovážené z Jižní Ameriky a jde tak víceméně o to vůbec nejlepší maso, které si na gril můžete dát.
Maso se snažíme držet na prodejně neustále skladem, ale nebývá to úplně 100% pravidlo. Proto pokud chcete mít jistotu, že na Vás maso u nás na prodejně bude čekat, doporučujeme si ho objednat alespoň 4 pracovní dny předem. Maso na eshopu je určené pouze k osobnímu odběru na prodejně, nelze jej bohužel posílat s doručením na adresu.
Cena za 1 kg je 799Kč. Většina Steaků má kolem 700-800 gramů, tudíž je průměrná cena jednoho vakuovaného steaku kolem 500-600 kč.
Skladujte při teplotě ideálně od 0 do +2 °C, po kratší dobu (pár dnů) může být i v lednici do +4 °C. Pouze při teplotě těsně nad 0 °C si vakuované hovězí maso mokrého zrání může udržet několikaměsíční trvanlivost deklarovanou producentem.
Původ: Argentina
Zrání: Mokré, minimálně 21 dnů
Foto je pouze ilustrativní. Každý kus se drobně liší podle plemene, pohlaví i stáří zvířete a je jedinečný.