Hovězí Rib Eye (vysoký roštěnec), Argentina, Grass fed
Hovězí Rib Eye (vysoký roštěnec), Argentina, Grass fed
Potřebujete poradit? Jsme tu pro Vás!
Oficiální prodejce Weber
Hovězí Rib Eye (vysoký roštěnec), Argentina, Grass fed
Hovězí steak z vysokého roštěnce je jeden z oblíbených řezů masa na steaky. Vysoký roštěnec, nazývaný také Rib Eye, bývá označován za ten vůbec nejšťavnatější a nejoblíbenější hovězí steak, který je charakteristický svým jemným mramorováním a tukovým okem uprostřed. V tomto případě se jedná o luxusní maso dovážené z Jižní Ameriky a jde tak víceméně o to vůbec nejlepší maso, které si na gril můžete dát.
Maso se snažíme držet na prodejně neustále skladem, ale nebývá to úplně 100% pravidlo. Proto pokud chcete mít jistotu, že na Vás maso u nás na prodejně bude čekat, doporučujeme si ho objednat alespoň 4 pracovní dny předem. Maso na eshopu je určené pouze k osobnímu odběru na prodejně, nelze jej bohužel posílat s doručením na adresu.
Cena za 1 kg je 799Kč. Většina Steaků má kolem 700-800 gramů, tudíž je průměrná cena jednoho vakuovaného steaku kolem 500-600 kč.
Skladujte při teplotě ideálně od 0 do +2 °C, po kratší dobu (pár dnů) může být i v lednici do +4 °C. Pouze při teplotě těsně nad 0 °C si vakuované hovězí maso mokrého zrání může udržet několikaměsíční trvanlivost deklarovanou producentem.
Původ: Argentina
Zrání: Mokré, minimálně 21 dnů
Foto je pouze ilustrativní. Každý kus se drobně liší podle plemene, pohlaví i stáří zvířete a je jedinečný.