Recepty na předkrmy a snacky

Kuřecí prsa nebo kus panenky Vám zvládne na gril hodit každý. Už Vás ale někdy na grilovačce pohostili kompletním menu z grilu? Od předkrmů, přes hlavní chod až po dezert, vše připravované na jednom grilu. Překvapte své přátele a rodinu opravdu komplexním kulinářským zážitkem a vyzkoušejte podle našich receptů připravit předkrmy a občerstvení přímo na grilu. Hosté budou nadšení a Vy nebudete trávit tolik času schovaní v kuchyni.

Smyslem předkrmů je zejména připravit hosty a jejich chuťové pohárky na hlavní chod. Obzvlášť pokud připravujete tučnější jídlo, jako třeba grilovaný bůček nebo žebra, tak menší předkrm připraví žaludek hostů na pozdější zátěž. Ideálním začátkem je něco lehkého, v čemž vyniká středomořská kuchyně. Můžete tak vyzkoušet středomořské slávky na víně připravené na grilu. Jedná se o dost netradiční jídlo především při grilování. A jak víme z našich grilovacích akademií, všechny zaručeně překvapí. Alternativou může být úžasný losos na grilu na cedrovém prkénku. Losos mívá obvykle úspěch i pokud neholdujete rybám. A při přípravě na cedrovém prkénku získá opravdu úžasnou chuť, která stojí za vyzkoušení. A pokud hledáte něco jiného než mořské plody, italská pizza s parmskou šunkou přímo na grilu bude mít zaručeně úspěch.

Později večer, kdy všem hostům vyhládne, zabodujete jedním z jednoduchých snacků. Když budete hledat něco malého k jídlu nebo jen tak na pozobávání, vyzkoušejte křupavé batátové hranolky na grilu. Nebo oblíbený recept, který poslouží také jako příloha, jsou kukuřičné placičky na grilu.

Naše recepty Vás provedou celým procesem a připravit daný pokrm tak zvládne opravdu každý.