Recepty z mořských plodů a ryb na grilu

Slunce. Horko. Zahrada. Co jen si připravit v den, kdy se člověk chce jen osvěžit něčím lehkým. Jednou z úplně posledních myšlenek v takový den může být rozpálený gril. Ale naše recepty na grilované ryby a mořské plody na grilu Vás skutečně potěší i uprostřed léta.

Grilovaná ryba a další mořské plody na grilu se hodí perfektně i do komplexního menu připravovaného na grilu. Ať už jako předkrm, nebo jeden z chodů. Lehké slávky na víně, krevety peri peri s marinádou nebo tygří krevety, perfektně doplní menu s grilovanými žebry nebo hovězím masem. Zkuste něco nového a experimentujte s recepty z mořských plodů. Zažijete úplně novou grilovačku a překvapíte i své hosty.

A z tradičnějších receptů určitě doporučujeme lahodného pstruha na grilu nebo lososa na grilu na cedrovém prkénku. Z grilu a cedrového prkénka ryba získá opravdu unikátní chuť, kterou z pánve nezažijete. A díky tomu se jedná o jeden z nejoblíbenějších receptů na našich grilovacích kurzech. Také můžete vyzkoušet klasiku z Anglie – oblíbené Fish and Chips. Pro milovníky mořských ryb zase doporučujeme recept na steak z tuňáka na grilu.

Ať už hledáte lehké jídlo do horkých letních dní, jeden z chodů do kompletního gril menu, nebo jen jednoduše milujete ryby a mořské plody na grilu, vyzkoušejte naše recepty. Zažijete nové pokrmy, naučíte se nové techniky grilování. Ryba na grilu je perfektní způsob, jak překvapit své hosty ne úplně tradičním pokrmem z grilu.