Oficiální prodejce WeberKompletní sortiment Weber máme na našem skladě v Česku i naší kamenné prodejněPřednosti značky Weber
Sůl a pepř
Kampotský pepř černý - doypack 20g
skladem
99 Kč
Kampotský pepř červený - doypack 20g
skladem
129 Kč
Kampotský pepř bílý - doypack 20g
skladem
139 Kč
Kampotský pepř tmavě červený - doypack 20g
skladem
159 Kč
Kampotský pepř černý - doypack 50g
skladem
199 Kč
Kampotský pepř červený - doypack 50g
skladem
279 Kč
Kampotský pepř bílý - doypack 50g
skladem
299 Kč
Kampotský pepř tmavě červený - doypack 50g
skladem
369 Kč
Kampotský pepř černý - doypack 100g
skladem
359 Kč
Kampotský pepř červený - doypack 100g
skladem
499 Kč
Kampotský pepř bílý - doypack 100g
skladem
529 Kč
Kampotský pepř černý - doypack 250g
na dotaz
839 Kč
Kampotský pepř červený - doypack 250g
na dotaz
1 099 Kč
Kampotský pepř bílý - doypack 250g
na dotaz
1 199 Kč
Sůl a pepř
Kvalitní sůl a pepř jsou základem většiny jídel, ať už vaříte doma nebo grilujete s přáteli na zahradě. Vytvářejí základní rovnováhu chutí jídel, ale zároveň nepotlačí původní přirozenou chuť kvalitních surovin. Sůl zintenzivňuje chutě a pomáhá zvýraznit přirozenou chuť masa, zeleniny, omáček ale i sladkého. Pepř naopak dodává jemnou ostrost a hloubku pokrmu.
V naší nabídce najdete námi pečlivě vybranou sůl, kterou jsme sami vyzkoušeli a hodí se jak ke grilování, tak i do kuchyně. Není totiž sůl jako sůl. U soli záleží na její struktuře i původu, který ovlivňuje obsah dalších minerálů a tím i chuť. Mořská vločková sůl obsahuje další přírodní minerály a díky své struktuře plochých krystalků, které nejsou tvrdé, se hodí na finální dochucení hotového jídla. Mezi ně patří solný květ nebo i Maldonská sůl. Hrubozrnná krystalická sůl se zase používá zejména v mlýncích na sůl pro ochucení jídel přímo při vaření, tak aby se krystalky rozpustily. Hrubozrnná sůl může být mořská nebo kamenná, jako oblíbená Himálajská sůl, která je vyhledávána pro svůj obsah minerálů.
U pepře vše závisí na čerstvosti, sběru a jeho kvalitě dané zejména místem a péčí o rostliny. Barva pepře, ať už je černý, červený, zelený nebo bílý, je dána metodou zpracování nebo časem sběru a zralostí plodů. Všechny pepře totiž pocházejí ze stejné rostliny - pepřovníku černého. Díky vysoké kvalitě a péči jsme si vybrali Kampotský pepř z Kambodži.
V naší nabídce najdete námi pečlivě vybranou sůl, kterou jsme sami vyzkoušeli a hodí se jak ke grilování, tak i do kuchyně. Není totiž sůl jako sůl. U soli záleží na její struktuře i původu, který ovlivňuje obsah dalších minerálů a tím i chuť. Mořská vločková sůl obsahuje další přírodní minerály a díky své struktuře plochých krystalků, které nejsou tvrdé, se hodí na finální dochucení hotového jídla. Mezi ně patří solný květ nebo i Maldonská sůl. Hrubozrnná krystalická sůl se zase používá zejména v mlýncích na sůl pro ochucení jídel přímo při vaření, tak aby se krystalky rozpustily. Hrubozrnná sůl může být mořská nebo kamenná, jako oblíbená Himálajská sůl, která je vyhledávána pro svůj obsah minerálů.
U pepře vše závisí na čerstvosti, sběru a jeho kvalitě dané zejména místem a péčí o rostliny. Barva pepře, ať už je černý, červený, zelený nebo bílý, je dána metodou zpracování nebo časem sběru a zralostí plodů. Všechny pepře totiž pocházejí ze stejné rostliny - pepřovníku černého. Díky vysoké kvalitě a péči jsme si vybrali Kampotský pepř z Kambodži.