Recepty z hovězího masa

Hovězí maso je nezbytnou součástí grilovačky všech opravdových milovníků masa. Může být odměnou, dárkem i zážitkem pro Vás i Vaše přátele a rodinu. Hovězí maso milujeme pro jeho charakteristickou chuť. I proto jej spousta grillmasterů místo koření a omáček jen osolí a popepří. Je zkrátka králem každého grilování a při správné přípravě i zárukou výborného jídla.

Naše recepty Vás naučí, jak ugrilovat hovězí steak, ať už jde o nádherný T-bone steak, libový flank steak nebo naprosto luxusní Tomahawk steak. Nezůstaneme ale jen u steaků. Ukážeme Vám, že se na grilu dají připravovat i větší kusy, třeba celá grilovaná hovězí picanha. Samozřejmě také nemůžeme zapomenout na oblíbené klasiky, jako je hovězí burger na grilu.

V každém receptu se také dozvíte něco o vybraném kusu hovězího a můžete tak vyzkoušet různé části tohoto masa a případně i z různých zemí. Každý kus hovězího přináší své vlastní výhody, některé kusy jsou libovější, některé prorostlejší. Každý kus zkrátka chutná jinak, má rozdílnou strukturu i šťavnatost. Můžete tak s našimi recepty objevovat nové chutě. Nebojte se experimentovat, a hlavně se nebojte hovězího masa. S našimi recepty na gril a grily Weber je dokáže připravit každý.