Grilování na plynových grilech Weber
Letošní počasí zatím grilování příliš nepřeje. Za okny neustále prší a první teplý víkend jsme měli až nyní. Pro grilování na dřevěném uhlí ovšem potřebujeme sucho a nízké teploty také ničemu nepomohou. Jak si grilování usnadnit? Všechny problémy jednoduše vyřešíte s plynovým grilem Weber!
Gril na dřevěné uhlí vyžaduje dlouhou přípravu. Brikety musíte nejprve rozpálit a i když použijete speciální zapalovací set Weber Rapidfire, rozžhavení bude trvat minimálně 15 minut. Pokud Vám brikety zvlhnou a pokud je venku chladno, celý proces bude o to obtížnější. Na plynových grilech žádné podobné problémy řešit nemusíte. Stačí otočit regulátorem, zmáčknout jiskru a gril je prakticky ihned připraven ke grilování.
Grilování na plynových grilech je nejen komfortnější, ale i úspornější. Palivo na tento typ grilů vychází levněji než neustálé dokupování dřevěného uhlí a briket.
Bojíte se, že maso z plynových grilů chutná hůř než z grilů na dřevěné uhlí? Není tomu tak! Weber v Německu provedl experiment, kdy lidem dal ochutnat různé kusy ugrilovaných pokrmů z různých grilů. Úkolem účastníků bylo rozpoznat, zda se jedná o maso připravené na plynu či na briketách. Samozřejmě nikdo žádný rozdíl nepoznal. Mezi jídlem ugrilovaným na plynových grilech a na grilech na dřevěné uhlí skutečně není žádný rozdíl!
A přejete-li si u grilování mít to pravé aroma grilování, i to vytvoříte na plynových grilech jednoduše. Vyšší kategorie plynových grilů Weber mají nad hořáky umístěny aromatické kolejnice flavorizer bars. Na ně odkapávají grilovací šťávy z pokrmů a jelikož jsou kolejnice rozžhavené, šťávy se poté opět vypařují směrem vzhůru a u grilování vytvoří perfektní vůni.
Plynové grily Weber přináší nejen obrovský komfort a umožní Vám grilovat ihned za každého počasí, jsou i úspornější než grily na dřevěné uhlí a dokáží vytvořit dokonalé aroma grilování, aniž by se jakkoliv změnila chuť grilovaného masa. Přijďte se podívat na profesionální plynové grily Weber!
Gril na dřevěné uhlí vyžaduje dlouhou přípravu. Brikety musíte nejprve rozpálit a i když použijete speciální zapalovací set Weber Rapidfire, rozžhavení bude trvat minimálně 15 minut. Pokud Vám brikety zvlhnou a pokud je venku chladno, celý proces bude o to obtížnější. Na plynových grilech žádné podobné problémy řešit nemusíte. Stačí otočit regulátorem, zmáčknout jiskru a gril je prakticky ihned připraven ke grilování.
Grilování na plynových grilech je nejen komfortnější, ale i úspornější. Palivo na tento typ grilů vychází levněji než neustálé dokupování dřevěného uhlí a briket.
Bojíte se, že maso z plynových grilů chutná hůř než z grilů na dřevěné uhlí? Není tomu tak! Weber v Německu provedl experiment, kdy lidem dal ochutnat různé kusy ugrilovaných pokrmů z různých grilů. Úkolem účastníků bylo rozpoznat, zda se jedná o maso připravené na plynu či na briketách. Samozřejmě nikdo žádný rozdíl nepoznal. Mezi jídlem ugrilovaným na plynových grilech a na grilech na dřevěné uhlí skutečně není žádný rozdíl!
A přejete-li si u grilování mít to pravé aroma grilování, i to vytvoříte na plynových grilech jednoduše. Vyšší kategorie plynových grilů Weber mají nad hořáky umístěny aromatické kolejnice flavorizer bars. Na ně odkapávají grilovací šťávy z pokrmů a jelikož jsou kolejnice rozžhavené, šťávy se poté opět vypařují směrem vzhůru a u grilování vytvoří perfektní vůni.
Plynové grily Weber přináší nejen obrovský komfort a umožní Vám grilovat ihned za každého počasí, jsou i úspornější než grily na dřevěné uhlí a dokáží vytvořit dokonalé aroma grilování, aniž by se jakkoliv změnila chuť grilovaného masa. Přijďte se podívat na profesionální plynové grily Weber!