Nová grilovací sezóna 2019

Vážení milovníci grilování,

už to nebude trvat dlouho, venku roztaje sníh a budeme moct začít opět naplno grilovat! Letos jsme si pro Vás již s předstihem nachystali všechny novinky Weber pro nadcházející grilovací sezónu. Na našich stránkách i u nás na prodejně si tak již nyní můžete prohlédnout nové grily Weber a nové příslušenství.

Mezi grily Weber najdeme nové zástupce mezi grily na dřevěné uhlí a plynovými grily. U plynových grilů se letos objevila zbrusu nová řada Weber Spirit II a ke změnám došlo i v rámci řad Weber Genesis II a Weber Q. Největších novinek jsme se ale dočkali asi u grilů na dřevěné uhlí. Především se jedná o nového zástupce Weber Premium řady Master Touch, který věříme, že svojí moderní výbavou osloví naprosto každého milovníka grilování na dřevěném uhlí. Velkou novinkou je pak úplně nový, luxusní gril Weber Summit Charcoal určený hlavně pro ty nejnáročnější. K menším změnám došlo i u řady Weber Original Kettle a u ostatních zástupců řady Master Touch.

U příslušenství se objevila především všechna potřebná výbava pro nové grily, hlavně ochranné obaly. Dále v naší nabídce najdete nový udící box, nové udící lupínky na drůbež nebo třeba roztomilý lis na mini slider burgery.

Všechny novinky si můžete přehledně prohlédnout v samostatné kategorii Novinky sezóny 2019. Většinu zde uvedených produktů máme již představenu i u nás na prodejně. S jakýmikoliv dotazy se na nás tak neváhejte obrátit, ať už osobně na prodejně či třeba telefonicky.

Kromě toho všeho si pro Vás chystáme ještě jednu velkou, novou záležitost, kterou plánujeme odhalit v nejbližších týdnech. Těšíme se na Vás a na všechny lahodné grilovací zážitky v sezóně 2019!