Vítejte v grilovací sezóně 2018!

 

Vítejte v grilovací sezóně 2018!

Venku se již otepluje a my tak konečně můžeme zahájit grilovací sezónu roku 2018! A Topgrily si na ni pro Vás připravily mnoho novinek, pojďte se na ně společně s námi podívat! 

Všechny novinky pro grilovací sezónu 2018 pro Vás již máme naskladněny v Brně. A že jich je hodně! Bezpochyby největší novinkou letošního roku v sortimentu Weber jsou revoluční chytré elektrické grily Weber Pulse. Tyto grily přináší tolik nových funkcí, že určitě vyžadují vlastní samostatný článek. Tyto elektrické grily nabízí 100% přesné ovládání teploty pomocí zabudovaných čidel a vlastního výpočetního zařízení, nabízí ještě vyšší výkon díky silnější topné spirále a perfektnímu odizolování vnitřku grilu. Mají v sobě již zabudovaný iGrill a díky odjímatelným částem jsou také geniálně jednoduché na údržbu. I jejich moderní design napovídá, že se jedná o naprostou špičku a revoluci mezi elektrickými grily na trhu. Všechny další informace najdete na tomto odkaze.

Z dalších novinek Weber můžeme zmínit třeba nový dvouhořákový plynový gril Genesis II E-210, mezi příslušenstvím se pak jedná především o příslušenství pro nové grily Pulse. Za zmínku stojí ještě nová řada udících lupínků pro různé druhy mas.

Další velkou novinku jsme si připravili pro všechny majitele plynových grilů. Od letošní sezóny u nás budete moci nakoupit vysoce kvalitní kompozitové plynové láhve z Norska. Oproti klasickým ocelovým lahvím disponují moderním čistým designem a především velmi nízkou hmotností. Plněny jsou poté zdravějším čistým propanem. U nás na prodejně budeme nově provádět i plnění plynových lahví čistým propanem, prázdnou láhev Vám na místě ihned vyměníme za plnou.

A poslední, a zároveň asi největší, novinkou v našem sortimentu je nabídka luxusního zahradního nábytku Hartman. Svojí kvalitou, designem a funkčností plně odpovídají kvalitám grilů Weber, díky čemuž u nás najdete další kvalitní výbavu pro Vaši zahradu. Zahradní nábytek máme v určitém množství vystaven na našem showroomu, kromě toho však máme i velkou zásobu na externím skladě. Více informací o naší nabídce zahradního nábytku Hartman najdete na tomto odkaze.

Tak pojďte s námi konečně zahájit grilovací sezónu 2018! Skvělou inspiraci pro nové zážitky při grilování můžete najít i mezi novinkami Weber pro letošní rok! Do nové sezóny Vám přejeme krásné chvíle strávené při grilování s Vašimi nejbližšími a mnoho gurmánských zážitků s Weberem,

tým Topgrily