Nové grily a příslušenství Weber

Stejně jako každý rok i letos si Weber připravil mezi grily a příslušenstvím několik novinek. Pojďte se s námi na ně podívat!

Nové grily Weber pro rok 2021:

Grily na dřevěné uhlí Weber Summit Kamado

Luxusní novinka na trhu kotlových grilů. Díky perfektnímu těsnění a dvouvrstvému kotli a poklopu máte dokonalou kontrolu nad teplotou uvnitř grilu. Perfektní je především na pomalejší grilování při nižších teplotách, snadno ale samozřejmě zvládne i jednoduchou grilovačku. Jedná se o vysoce kvalitní Weber alternativu k různým keramickým Kamado grilům na trhu. Protože je však oproti nim vyroben z porcelánem smaltované oceli tradiční pro osvědčené kotlové grily Weber, nabízí také velmi snadnou údržbu a prakticky nezničitelnou životnost.

Oba modely najdete pod tímto odkazem.
 

Cestovní plynový gril Weber Traveler

Jedná se o nového, perfektního společníka na cesty, do kempu, na piknik i na domácí grilování. Na cesty jej jednou rukou složíte do velmi kompaktních rozměrů a i doma na něm pak ugrilujete jako na naprosto plnohodnotném grilu s velkou grilovací plochou, dobrým výkonem a veškerou potřebnou výbavou. Perfektní je i na skladování v malých prostorách, nezabírá skoro žádné místo.

Gril najdete pod tímto odkazem.

Chytré plynové grily Weber

Po chytrých elektrických grilech Weber Pulse a po peletových grilech se zabudovaným grilovacím asistentem Weber Connect se nyní inovací dočkaly i plynové grily. Nově v naší nabídce najdete několik zástupců se zabudovaným chytrým teploměrem Weber Connect, který Vás profesionálně provede grilováním krok za krokem. Vždy tak můžete mít snadno výsledky jako skutečný mistr grilu.

V nabídce najdete následující nové modely:
Weber Spirit EPX-325S
Weber Genesis II EX-315
Weber Genesis II EX-335

Nové levné grily Weber na dřevěné uhlí

Weber vytvořil novou řadu kotlových grilů Weber Classic Kettle. Jedná se o grily se základní výbavou, ve vysoké kvalitě a s relativně nízkou pořizovací cenou. V nabídce je model o průměru grilovací plochy 47 cm a o průměru grilovací plochy 57 cm.

Nové příslušenství Weber

Snad největší novinku Weber představil už v průběhu loňského roku, a sice novou grilovací kuchařku Weber.

Z dalších věcí za zmínku nejvíce stojí především nový velký litinový hrnec s pánví pro Gourmet BBQ System. Tento univerzální produkt spojuje dvě dřívější oblíbená příslušenství do jednoho - poklop hrnce lze samostatně či současně využít jako pánev na gril. Zajímavou novinkou jsou také kompletní čistící sady pro různé druhy grilů, které všechny najdete pod tímto odkazem.

Nakonec nesmíme zapomenout ani na velkou nabídku nového příslušenství pro peletové grily SmokeFire.