Nové grily a příslušenství Weber

Ani v roce 2022 nás Weber nezklamal a připravil si několik žhavých novinek. Pojďte se s námi na ně podívat!

Nové grily Weber pro rok 2022:


Nové plynové grily Genesis

Nové plynové grily Weber Genesis
Jedny z nejoblíbenějších plynových grilů se dočkaly modernizace. Nové grily Genesis se pyšní novým designem, větším ukládacím prostorem, novým Weber Crafted roštem, prodlouženým ohřívacím roštem, sear zónou a u různých modelů i sklopným bočním stolkem nebo propracovaným osvětlením a chytrým Weber Connect asistentem.

Luxusní provedení a vysoký výkon řady Genesis Vám pomůže ugrilovat cokoliv na úrovni mistra. Tak oslňte své nejbližší dokonalými grilovanými pokrmy!

Nové grily s označením "Genesis" najdete ZDE.



 

Nové plynové grily Spirit a Spirit II

Nové plynové grily Weber Spirit I a II
Stalo se Vám, že jste si chtěli pořídit nový gril Spirit, ale model, který se Vám zamlouval, neměl ve výbavě například boční hořák či Weber Connect? Nebo jste naopak hledali pouze základní gril, ale našli jste jen model s bočním hořákem, pro který nemáte využití? 

Weber se pro rok 2022 rozhodl tyto problémy eliminovat, a proto přináší nové grily Spirit a Spirit II, kde najdete všechny různé kombinace vybavení, i tu, která je přesně pro Vás! 

Nové grily Spirit najdete ZDE, a nové kombinace grilů Spirit II najdete ZDE.


 

Nový velký gril na dřevěné uhlí Ranch Kettle

Velký gril Weber Ranch Kettle

Asi tou největší novinkou letošního roku, a slovo největší zde opravdu sedí, je nový gril Ranch Kettle. Tento nový obr na dřevěné uhlí díky své velikosti zvládá obstarat skvěle grilované jídlo i pro opravdu velký počet lidí. Hodí se pro větší grilovačky, oslavy nebo jakékoliv příležitosti, kdy je potřeba uspokojit mnoho hladových hostů.

I přes svoji velikost si ale udržuje kvalitu, na jakou jsme u Webera zvyklí. Porcelánem smaltovaný poklop, nerezový rošt i stabilní konstrukce jsou u tohoto velikána samozřejmostí. 
 
Prohlédnout si ho můžete ZDE.



 

Nové příslušenství Weber

 

Weber Crafted příslušenství

Příslušenství Weber Crafted
K novým grilům Genesis se rozhodl Weber vymyslet i nové, masivnější Weber Crafted příslušenství, které podobně jako GBS náčiní, sedne přímo do roštu grilu, a je tak blíže ke zdroji žáru. Do nového příslušenství patří grilovací koš, grilovací kámen, litinová deska a sear rošt. 

To ale není vše, pokud již máte z minulosti doma oblíbené GBS příslušenství a chcete jej využívat dál i s novými Weber Crafted věcmi, stačí pak k Vašemu grilu pořídit Weber Crafted Rám, díky kterému do Vašeho zahradního miláčka sedne nejen nové Weber Crafted, ale i staré dobré GBS příslušenství.

Stačí na našem e-shopu vyhledat Weber Crafted, nebo kliknout ZDE.

 





Nová Wok pánev Premium

Prémium GBS Wok Weber

Původní GBS Wok pánev stále patří mezi nejoblíbenější příslušenství, nejen z řady GBS produktů. Je ale z litiny, a i když je litina kvalitní a všestranná, do té autentické Wok pánve jí něco chybí. Proto nyní Weber přináší novou, Prémiovou Wok pánev, vyrobenou z nerezové oceli a opatřenou nerezovou napařovací miskou, s novým autentickým tvarem. Pánev se tak díky novému materiálu a novému tvaru snadněji čistí i používá, a tak hravě zvládne pravou asijskou kuchyni na grilu opravdu každý.

Nový Wok tak nejen působí prémiovým dojmem a autenticitou, díky rámu ale sedne jak do Weber Crafted, tak do GBS systému. Prohlédnout blíže si ho můžete ZDE.

 

 

Nový Koš a Sada Špízů pro rotisserii

Nové sady na otáčecí špíz Weber
Světově oblíbený Koš pro rotiserii je zpět! Grilovací koš na otáčecí špíz obsahuje odnímatelný rozdělovač a má snadnou montáž, je z kvalitní ušlechtilé oceli, perfektní na přípravu brambor, zeleniny nebo třeba popcornu. Prohlédnout si ho můžete ZDE.

A novou úpravou prošla i skvělá sada špízů pro otáčecí špíz. Celou sadu špízů nyní můžete postavit na rošt jakéhokoliv grilu, bez nutnosti ji upevnit na otáčecí špíz. A když ji na rotiserii upevňovat budeme, zjednodušené nasazování nám o dost ulehčí práci. Obsahuje 6 nerezových špízů a nástavce na rotiserii, omrknout ji můžete ZDE.




 

Nová a opravdu velká podložka pod gril

Velká ochranná podložka pod gril Weber
Grilujeme, tudíž musíme počítat s tím, že nám občas nějaká ta kapka oleje či kousek jídla upadne. A kdo někdy čistil mastnotu, ví, že zbavit se jí, je někdy extrémně těžké. Pro tyto účely Weber přichází s novou, velkou podložkou pod grilování s rozměrem 180 x 100 cm!

Podložka je vyrobena z polypropylenu a speciální gumy. Díky této kombinaci podložka odolá i vysokým teplotám a zároveň sama nepoškrábe povrch pod ní. A hezký černý design s logem Weber stylově zapadne pod všechny grily Weber všech velikostí. Prohlédnout si ji můžete ZDE.




 

Nové čistící sady Weber

Nové čistící sady Weber
Čištění grilu je důležité. Jen pokud se o našeho oblíbeného zahradního pomocníka budeme starat tak, jak se patří, bude nám sloužit dlouhé roky. Proto Weber přichází s novými čistícími sadami, které jsou nově baleny v úhledné a štíhlé krabici. Balení působí velice kvalitním až prémiovým dojmem, proto můžou nové čistící sady posloužit jako perfektní dárek, nejen pro nadšence grilování.

Sady jsou rozděleny dle všech typů grilů, můžeme tedy pořídit sadu pro grily Weber na dřevěné uhlí, sadu pro grily Weber Q a Pulse, sadu pro smaltované plynové grily Weber, a sadu pro plynové grily Weber z ušlechtilé oceli.