Zakončení sezóny 2018

Zakončení grilovací sezóny 2018

Vážení zákazníci, doufáme, že jste si hlavní část letošní grilovací sezóny užili naplno stejně jako my. S blížícími se chladnějšími dny se však již blíží i oficiální zakončení sezóny 2018. Grilovat se samozřejmě dá i přes zimu, oficiální ukončení grilovací sezóny u Webera má ale jeden jiný důsledek, a sice s ním bude končit možnost objednávat produkty z letošní sezóny.

Pokud se Vám tedy některý z produktů z naší nabídky velmi líbí, rádi bychom Vám doporučili zvážit jeho koupi nyní, dokud jej ještě máme skladem. Omezené zásoby jsou především mezi plynovými grily a u grilů na dřevěné uhlí. Již nyní víme, že v příští sezóně se bude měnit velká část nabídky grilů, a to především plynových grilů a grilů na dřevěné uhlí, změny ale budou i u grilů elektrických. Novinky sezóny 2019 pak budou dostupné na začátku příštího roku.

Na Vánoce 2018 budeme samozřejmě včas pořádně připraveni a rádi Vám tak pomůžeme s výběrem vánočních dárků. Přejeme Vám pěkný podzim a pěkné babí léto, které sami plánujeme ještě z velké části strávit u grilu!