Menu
0
Váš košík je prázdný

Výsledky vyhledávání "teploměr"


Grilovaná vepřová kýta
Šťavnatá a voňavá vepřová kýta na grilu je skvělá možnost, jak bohatě pohostit všechny strávníky na větší akci. A pokud chcete opravdu udělat dojem, marinovaná grilovaná kýta v čerstvém ananasovém nálevu vaše hosty překvapí nejen chutí, ale i zajímavou kombinací tradičního českého masa s exotickým ovocem.
Celý článek
Kuřecí paličky Piri-Piri
Tento jednoduchý a chutný recept je skvělou volbou pro milovníky drůbeže a exotických chutí. Skvělá kombinace koření a chilli!
Celý článek
Jehněčí kýta na víně
Hledáte nový recept, jak se připravuje jehněčí kýta na grilu? Recept, který zaručeně okouzlí vaše hosty a stane se hvězdou večera? Tahle pomalu pečená jehněčí kýta na víně je šťavnatá, plná chuti a díky pomalému dušení doslova odpadává od kosti.
Celý článek
Texaský hovězí brisket
Hovězí hrudí (neboli také brisket) patří k legendám texaského grilování. Brisket je ideální pro všechny, kdo chtějí vyzkoušet něco mimo klasické steaky a mají rádi kuchařské výzvy. Pomalé pečení nebo grilování při nízké teplotě z něj udělá neuvěřitelně šťavnaté a kouřem voňavé jídlo, které si zamiluje každý host.
Celý článek
Grilované vepřové kotlety
Šťavnaté vepřové kotlety s lehce sladkou chutí díky legendárnímu koření Meat Church Honey Bacon. Grilování vepřových kotlet je rychlé a jednoduché a pokud použijete dobré grilovací koření, bude perfektní na každou grilovačku, kdy chcete zazářit bez dlouhých příprav.
Celý článek
Vepřový bůček s křupavou kůžičkou
Za nás jedno z nejlepších na grilu připravovaných jídel. Grilovaný vepřový bůček (vepřový bok) jde udělat na mnoho způsobů, přičemž v tomto receptu si ukážeme, jak vytvořit dokonalou křupavou kůžičku.
Celý článek
Kuře na rožni s česnekem a citronem
Kuře lze ugrilovat mnoha způsoby a většinu z nich najdete i na našem webu. Tentokrát se podíváme na grilování kuřete na rožni, otáčecím špízu či rotisserii.
Celý článek
Svíčková na červeném víně
Tento prémiový kus hovězího masa můžete grilovat nařezaný na steaky nazývané filet mignon nebo rovnou jako velký kus vcelku. My si v tomto receptu ukážeme druhý způsob.
Celý článek
Kachní prsa s šalotkou
U této lahůdky je důležité dodržet jednu klíčovou část receptu. Jinak se jedná o poměrně jednoduchou grilovanou lahůdku, kterou můžete podávat třeba s pečeným bramborem a různými druhy omáček.
Celý článek
Vepřová pečeně s medem a pivem
Tento velmi jednoduchý recept na luxusní grilované vepřové maso jsme vyzkoušeli na vepřové pečeni. Můžete jej ale použít třeba i na kýtu nebo plec, postup bude stejný.
Celý článek
Celé brambory s máslem a slaninou
Jak si na grilu udělat luxusní celé brambory se slaninou, bylinkovým máslem nebo smetanou? Ukážeme v tomto grilovacím receptu, jak na brambory ve slupce na grilu.
Celý článek
Kuře na motýlka s chimichurri
Kuře můžete na grilu připravit mnoha způsoby. Jedním z nich je grilování kuřete na motýlka alias naplacato a my si tuto metodu dnes dobře představíme.
Celý článek
Steak na grilu
Král mezi grilovanými pokrmy. Jednoduchý a dokonalý. Grilovaný hovězí steak by měl alespoň jednou zkusit každý. Pojďme si ukázat, jak ho trefit přesně. Je to jednodušší, než si možná myslíte :)
Celý článek
Plněná kuřecí prsa
V tomto receptu si ukážeme, jak na grilu udělat parádní kuřecí prsa. Ať už si budete chtít jako my udělat plněná prsa nebo normální neplněná, postup na grilu je v podstatě stejný.
Celý článek
Burger s trhaným kuřecím masem
Tento méně tradiční burger Vás zaručeně překvapí tím, jak dobrý bude. Například na našem speciálním kurzu grilování zaměřeném na burgery mezi účastníky chuťově zvítězil právě tento.
Celý článek
Pečený krocan s perníkovou polevou
Pečený krocan je tradiční americké slavnostní jídlo podávané o Vánocích nebo na Den Díkuvzdání. A my si nyní ukážeme, jak si velmi jednoduše připravíte i celou krůtu na grilu. Perfektní je za nás nejen na grilovačku o vánočních svátcích :)
Celý článek